Επαγγελματίες

Η MΤG διαθέτει επαρκές απόθεμα των εξειδικευμένων εξαρτημάτων ώστε να μπορεί να υποστηρίζει τα προϊόντα της που είναι τοποθετημένα στην αγορά.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι τα κυριότερα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα και παραδοτέα την επόμενη μέρα της παραγγελίας ώστε να μειώσουμε το χρόνο αναμονής αποκατάστασης της βλάβης σας καθώς και να σας παρέχουμε την ασφάλεια πως τα προϊόντα που αγοράσατε υποστηρίζονται πλήρως.

Εάν χρειάζεστε κάποιο ανταλλακτικό συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα.

Εναλλακτικά, καλέστε στο τμήμα ανταλλακτικών απευθείας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε το ταχύτερο δυνατόν:

Για να μπορεί η εταιρεία μας να εγγυάται στους πελάτες της αποτελεσματικές υπηρεσίες για τα προϊόντα της Ariston και της Chaffoteaux, οργάνωσε ένα δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Κέντρων Εξυπηρέτησης & Service Partners, ώστε να μπορεί να επεμβαίνει έγκαιρα και με επαγγελματισμό.

Τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Εξυπηρέτησης διαθέτουν:

 • Αδειούχους εκπαιδευμένους τεχνικούς με πιστοποίηση από τον Όμιλο Ariston
 • Τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης κλήσεων και προγραμματισμού επεμβάσεων
 • Διαρκές στοκ ανταλλακτικών για άμεση εξυπηρέτηση των συσκευών εντός εγγύησης
 • Διαρκές στοκ αξεσουάρ αναβάθμισης συστημάτων
 • Δυνατότητα σύναψης συμβάσεων προληπτικής συντήρησης και ελέγχου συσκευών
 • Δυνατότητα ενεργοποίησης της υπηρεσίας απομακρυσμένης διαχείρισης των συσκευών
 • Ενεργοποίηση, καταχώρηση συσυκευών στην πλατφόρμα service της Ariston και έκδοση εντύπου εμπορικής εγγύησης

Oι Service Partners είναι ως επί το πλείστον προσωπικές επιχειρήσεις και διαθέτουν:

 • Άδεια εκτέλεσης εργασιών που αφορούν εκκίνηση και service των συσκευών που υποστηρίζει
 • Επίσημη εξουσιοδότηση του Ομίλου Ariston για επεμβάσεις εντός εγγύησης
 • Γνήσια ανταλλακτικά κατά παραγγελία
 • Αξεσουάρ αναβάθμισης συστημάτων κατά παραγγελία
 • Δυνατότητα σύναψης συμβάσεων προληπτικής συντήρησης και ελέγχου συσκευών
 • Δυνατότητα ενεργοποίησης της υπηρεσίας απομακρυσμένης διαχείρισης των συσκευών
 • Ενεργοποίηση, καταχώρηση συσυκευών στην πλατφόρμα service της Ariston και έκδοση εντύπου εμπορικής εγγύησης

Δείτε το Δίκτυο συνεργατών:

Σε μία αγορά πάντα ανταγωνιστική όπως η Ελληνική, η ευθύνη πηγάζει από την εξέλιξη των προδιαγραφών ασφαλείας, στις οποίες οι επαγγελματίες του κλάδου πρέπει να ανταποκρίνονται γρήγορα και με ακρίβεια.

Η MTG πιστή στις δεσμεύσεις της, για μια συνεχή και υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη, έχει δημιουργήσει δύο πρότυπα εργαστήρια εξομοίωσης λειτουργίας λεβήτων στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το προσωπικό και όλοι οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί, παρακολουθούν συνεχώς διδακτικές σειρές μαθημάτων, όπως επίσης ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις της τεχνολογίας και των συσκευών του ομίλου, με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται σωστά και με ακρίβεια ακόμα και στις προβληματικές τεχνικές καθώς και τους κανονισμούς που εξελίσσονται συνεχώς, με τρόπο ο οποίος είναι πιο κοντά στις ανάγκες του εγκαταστάτη. Επιπλέον, εκπαιδεύονται στον τομέα της επεξεργασίας νερού θέρμανσης, στη χρήση των εξειδικευμένων χημικών, την τοποθέτηση φίλτρων και τη λειτουργία των αντλιών καθαρισμού συστημάτων.

Στα εργαστήρια της εταιρείας επίσης, εκπαιδεύεται όλο το προσωπικό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων με σκοπό την πλήρη εξειδίκευση του στα προϊόντα του ομίλου και την απόκτηση ικανότητας διαμόρφωσης σωστών προτάσεων για όλες τις ανάγκες θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης που μπορεί να προκύψουν. Επίσης η MTG όντας μέσα την αγορά, εκπαιδεύει τους επαγγελματίες ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται σε μια σειρά προβληματισμών όπως:

 • πώς μπορώ να εκτελέσω μία καινούργια εγκατάσταση αερίου σύμφωνα με τον κανονισμό;
 • ποιές είναι οι ευθύνες και οι προδιαγραφές που ισχύουν ανάμεσα στον εγκαταστάτη, στον συντηρητή και τον τελικό καταναλωτή;
 • πώς μπορώ να εκδώσω μία δήλωση συμμόρφωσης με σωστό τρόπο και σε συμφωνία με τον κανονισμό;
 • ποιές είναι οι ελάχιστες προδιαγραφές ασφαλείας για εγκαταστάσεις αερίου;
 • Ποια είναι τα προβλήματα που δημιουργούνται στις εγκαταστάσεις από την κακή ποιότητα νερού - Λύσεις και μέθοδοι καθαρισμού κλειστών κυκλωμάτων.

Τα εργαστήρια επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για εκπαίδευση σπουδαστών του κλάδου πάνω στις συσκευές αερίου. Έτσι, η MTG έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασίες με αντίστοιχα ΙΕΚ σε όλη την Ελλάδα , είτε τοποθετώντας συσκευές αερίου στα εργαστήριά τους, είτε προσκαλώντας τους σπουδαστές για εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις της. Όποιοι υπεύθυνοι εργαστηρίων τεχνικών σχολών θα ήθελαν συνεργασία με την MTG μπορούν να αποστείλουν αίτηση ηλεκτρονικά.

Για συμμετοχή στα δωρεάν σεμινάρια επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανανεώσιμες

Η αλλαγή του περιβάλλοντος και του κλίματος είναι στο πάνω μέρος της ατζέντας του καθενός – της κυβέρνησης, της βιομηχανίας και των καταναλωτών. Στην MTG, διαπιστώνουμε ότι έχουμε να πρέπει να παίξουμε τον ρόλο μας σαν μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στην φροντίδα συστημάτων θέρμανσης.

Για τον λόγο αυτό παρουσιάζουμε στους τεχνικούς του κλάδου, μέσω ειδικών σεμιναρίων, όλα τα προϊόντα του Ομίλου Ariston που χρησιμοποιούν ανανεώσιμες ενέργειες. Τα ηλιακά μας συστήματα για θέρμανση χώρων και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και οι αντλίες θερμότητας αέρος νερού για παραγωγή ζεστού νερού έχουν ήδη κατακτήσει μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής αγοράς.

Ο σωστός συνδυασμός και η αποτελεσματική εφαρμογή των σύνθετων αυτών καινοτόμων λύσεων, προϋποθέτουν μια πιο λεπτομερή και επαγγελματική διαδικασία. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία σε συνεργασία με τον Όμιλο Ariston, παρέχει μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται CCT GR - Κέντρο Τεχνικών Συμβούλων. Σκοπός της υπηρεσίας αυτής είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός, η προσομοίωση λειτουργίας και η τελική προσφορά εφαρμογών ενεργειακής αποδοτικότητας με χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και προϊόντων υψηλής απόδοσης.

Τα βήματα της διαδικασίας αυτής περιλαμβάνουν:

 • Λεπτομερή συλλογή στοιχείων έργου
 • Επιλογή και σχεδιασμός εφαρμογής
 • Προσομοίωση λειτουργίας με τα πιο εξελιγμένα λογισμικά προγράμματα
 • Παρουσίαση εφαρμογής μέσα από την τεράστια βάση βιβλιοθήκης του Ομίλου Ariston
 • Χρηματοοικονομική αποτίμηση έργου.

Μια οργανωμένη τεχνική εταιρία, φυσικό είναι να βρίσκεται μέσα σε κάθε είδους τεχνικό - επισκευαστικό πρόβλημα. Πέρα λοιπόν από το αξιόπιστο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, η MTG διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των ανταλλακτικών των ομίλων που συνεργαζόμαστε και συνεπώς μια μεγάλη παρακαταθήκη σε ανταλλακτικά και εξαρτήματα για όλους τους τύπους συσκευών και μηχανημάτων μας, δίνοντας την ευχέρεια κάλυψης κάθε επισκευής. Αυτή μας η ικανότητα, κάνει την MTG πιο ευέλικτη και πιο άμεση.

Εκτός από τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ των εμπορικών σημάτων ARISTON, CHAFFOTEAUX και RENDAMAX, η MTG διαθέτει:

 • Τον οίκο FERNOX με μια σειρά χημικών προϊόντων που βοηθούν στη συντήρηση της απόδοσης των συστημάτων κεντρικής θέρμανσης και εξασφαλίζουν την μακροπρόθεσμη προστασία τους ενάντια στις καταστρεπτικές επιπτώσεις της διάβρωσης και των ιζημάτων προσφέροντας λύσεις για προστασία κεντρικής θέρμανσης, αποκατάσταση θορύβων λέβητα, ουδέτερα γενικά καθαριστικά καθώς και στεγανοποιητικά εσωτερικών διαρροών.
 • Τον οίκο Aquasol που διαθέτει μια ευρεία γκάμα ηλιακών συλλεκτών και δοχείων αποθήκευσης νερού με απόλυτη εξειδίκευση στην παραγωγή μπόιλερ, δοχείων αδρανείας, συνδυασμένων δοχείων για ηλιοθερμία και υποβοήθηση θέρμανσης, όπως επίσης και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για την πλήρη ενσωμάτωσή τους σε καινούργια ή υπάρχοντα συστήματα
 • Τον οίκο FIMI που διακινείται εμπορικά επίσης από εμάς για προϊόντα όπως συμπυκνωμένα απορρυπαντικά για εξωτερικές μονάδες κλιματισμού, απορρυπαντικά και αποστειρωτικά προϊόντα για συστήματα κλιματισμού, απορρυπαντικούς αφρούς για εσωτερικά στοιχεία και φίλτρα κλιματιστικών συστημάτων, βακτηριοκτόνα, αποστειρωτικά και αποσμητικά σπρέι νοσοκομειακού βαθμού για συστήματα κλιματισμού καθώς και υψηλής συγκέντρωσης βακτηριοκτόνα και αποστειρωτικά υγρά.
 • Τον οίκο Aquamax που διαθέτει σειρές για τη συντήρηση εγκαταστάσεων υδάτων όπως και για την επεξεργασία νερού για εμπορική χρήση, καθώς είναι πάντα ακριβείς και αποδοτικές στις υπηρεσίες τους. Η Aquamax είναι ο ιδανικός συνεργάτης για όλους του εγκαταστάτες και συντηρητές που πιστεύουν στην ποιότητα της δουλειάς τους, που συμβαδίζουν σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την υγεία και το περιβάλλον και που επιδιώκουν κυρίως την ικανοποίηση του πελάτη.

Για αναζήτηση προϊόντων ανατρέξτε στην κατηγορία Προϊόντα

Ο Όμιλος Ariston έχει αναπτύξει μια πλούσια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών ώστε η επέμβαση των τεχνικών να είναι απλή και αποτελεσματική. Ωστόσο, η τεχνική αναβάθμιση και τα σεμινάρια πάνω στα καινούργια προϊόντα του Ομίλου Ariston γίνεται περιοδικά και συστηματικά. Για τους εγκαταστάτες και τους συντηρητές, τα κέντρα εξυπηρέτησης , έχουν προετοιμάσει ειδικές εκδόσεις ώστε να ενεργούν σε συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Σε ότι αφορά στην πώληση, μια αποτελεσματική υπηρεσία διακίνησης αποστέλλει τα αυθεντικά ανταλλακτικά εντός 24 ωρών από την παραγγελία τα οποία παραδίδονται μέσα σε 72 ώρες σε όλη την Ελλάδα, επιτρέποντας την έγκαιρη αποκατάσταση λειτουργίας των προϊόντων. Υπάρχει η δυνατότητα, μεταξύ άλλων, για τους ειδικευμένους τεχνικούς, κατόπιν αίτησης να αποστέλλονται ηλεκτρονικά οι ακτινογραφίες και ο κατάλογος ανταλλακτικών όλων των προϊόντων του Ομίλου Ariston.

Επίσης η MTG βρίσκεται πάντα δίπλα σας μέσω τηλεφώνου ώστε να σας λύνονται απορίες, ακόμα και σε επείγουσες καταστάσεις, την ώρα που αντιμετωπίζετε το πρόβλημα όπου αυτό καθίσταται εφικτό.

Η MTG θέλοντας να δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Κέντρων Εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα και με σκοπό την κάλυψη όλων των προϊόντων του Ομίλου Ariston, όπως λέβητες αερίου συμπύκνωσης, θερμοσίφωνες ηλεκτρικούς και αερίου, αντλίες θερμότητας θέρμανσης-ψύξης αλλά και παραγωγής ζεστού νερού, επιθυμεί την επίσημη εξουσιοδότηση των υπηρεσιών και ανταλλακτικών σε επαγγελματίες αδειούχους τεχνικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρειάζεστε Τεχνική Υποστήριξη;

ή

Καλέστε μας: 2109512906

Ariston
Chaffoteaux
Fernox
Rendamax
Fimi
ΕΣΠΑ