Δελτία τύπου

Η FERNOX εισάγει το νέο ισχυρό καθαριστικό POWER CLEANER F8 στη χημική σειρά προϊόντων 500ML

  • 30/9/2020

Το Fernox Power Cleaner F8 είναι ένα αποτελεσματικό καθαριστικό, με βάση το κιτρικό οξύ που έχει σχεδιαστεί για την αφαίρεση των υπολειμμάτων διάβρωσης, τα άλατα και άλλους ρύπους από εξαιρετικά μολυσμένα και λασπωμένα συστήματα κεντρικής θέρμανσης με σκοπό να αποκατασταθεί και να διατηρηθεί η βέλτιστη απόδοση και να μειωθεί ο κίνδυνος βλάβης.

Αυτή η νέα σύνθεση ταχείας δράσης, ισχυρού καθαριστικού, περιλαμβάνει μια υψηλή συγκέντρωση των βασικών δραστικών συστατικών, που σημαίνει ότι μόνο ένα, εύκολο στη χρήση μπουκάλι 500ml μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τα πιο βρώμικα συστήματα κεντρικής θέρμανσης σε πάνω από το 85% των κατοικιών της Ελλάδας.

Ιδανικό για περιπτώσεις ανακαίνισης και αντικατάστασης λέβητα ή αντλίας , όταν τα υφιστάμενα συστήματα πρέπει να καθαρίζονται καλά, το Power Cleaner F8 μπορεί να επιταχύνει και να βοηθήσει τη διαδικασία καθαρισμού. Κατάλληλο για χρήση με όλες τις μεθόδους καθαρισμού (με τον κυκλοφορητή εγκατάστασης, μαγνητικό ή δυναμική έκπλυση) καθώς αυτό το καθαριστικό υψηλής αντοχής είναι μη αφρώδες, πράγμα που σημαίνει ότι οι εγκαταστάτες απαιτούν σημαντικά λιγότερο χρόνο στο χώρο της εγκατάστασης για να αφαιρέσουν τα υπολείμματα του καθαριστικού από το σύστημα από ό, τι άλλα καθαριστικά του ανταγωνισμού.

Η ουδέτερη σύνθεση του pH σημαίνει επίσης ότι, παρά την μέγιστη ικανότητα αντοχής του να εξουδετερώνει την «λάσπη» και τα άλατα από το νερό του συστήματος, δεν απαιτείται προϊόν εξουδετέρωσης (αδρανοποιητής).

Κάθε φιάλη 500ml Power Cleaner F8 περιλαμβάνει υψηλή συγκέντρωση βασικών δραστικών συστατικών, που σημαίνει ότι μόνο ένα, βολικό στη χρήση, μπουκάλι 500ml μπορεί να καθαρίσει συστήματα κεντρικής θέρμανσης έως 130 λίτρα (16 μονά θερμαντικά σώματα) ή 250τ.μ. ενός συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης – καθιστώντας ένα μπουκάλι κατάλληλο για χρήση σε ακόμη μεγαλύτερα συστήματα.

Το Power Cleaner F8 είναι ένα ισχυρό καθαριστικό με ουδέτερο pH, μία μη τοξική φόρμουλα συμβατή με όλα τα μέταλλα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως σε συστήματα κεντρικής θέρμανσης και προτείνεται για χρήση με τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς αναστολέων Fernox,εξασφαλίζοντας ότι τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρήγορα.

Σχετικά Άρθρα

Image
  • 30/9/2020

FERNOX – Ουδέτερα Καθαριστικά και Αναστολείς Διάβρωσης

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών τουCO2 σε συστήματα με επεξεργασία. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην τεχνολογία των λεβήτων, οδηγούν σε αυξημένες αποδόσεις μειωμένους ρύπους και μικρότερους....

Image
  • 30/9/2020

SENSYS: Η επιλογή που πραγματικά κάνει τη διαφορά

Η απλότητα μιας συσκευής για τον ολοκληρωμένο έλεγχο. Το δικό σας έξυπνο σύστημα διεπαφής επιτρέπει τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματός σας με τη μέγιστη ευκολία....

Ariston
Chaffoteaux
Fernox
Rendamax
Fimi
ΕΣΠΑ