Νέα και ανακοινώσεις

Ετήσια Συγκέντρωση Εξουσιοδοτημένων Κέντρων Εξυπηρέτησης του ομίλου ARISTON 2022

  • 7/7/2022

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισαν οι καθιερωμένες ετήσιες συγκεντρώσεις των Eξουσιοδοτημένων Κέντρων Εξυπηρέτησης (Ε.Κ.Ε.) του Ομίλου Ariston στην Ελλάδα.

Δύο συγκεντρώσεις που όλοι οι συνεργάτες περιμένουν κάθε χρόνο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, αλλά η πανδημία και οι ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε παγκοσμίως, δεν μας επέτρεψαν να τις πραγματοποιήσουμε το 2021.

Στις συγκεντρώσεις αυτές δίνεται η ευκαιρία στους συνεργάτες μας να ξαναβρεθούν με εμάς και μεταξύ τους, να ανταλλάξουμε απόψεις και νέα, να τους ενημερώσουμε για τα νέα του Ομίλου, για νέες σειρές προϊόντων και τεχνικά θέματα, αλλά και να γνωριστούν οι πιο πρόσφατοι συνεργάτες με τους παλαιότερους.

Ειδικότερα εκτός της παρουσίασης της νέας σειράς αντλιών θερμότητας του ομίλου , έγινε ενημέρωση για τις νέες νομοθεσίες που αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα στον τομέα της θερμικής άνεσης. Το κοινό συμπέρασμα όλων ήταν η ανάγκη για περισσότερες γνώσεις και ικανότητες για τη διαχείριση της ενέργειας, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης που προσφέρει σήμερα ο όμιλος Ariston έχοντας επενδύσει σε δικά του εργοστάσια και τεχνολογίες.

Συνολικά 80 άτομα συμμετείχαν στην Αθήνα στις 22/6 και στη Θεσσαλονίκη στις 29/6. Η χαρά και η ικανοποίησή μας είναι μεγάλη, καθώς βλέπουμε το δίκτυο των Ε.Κ.Ε. να μεγαλώνει και οι συμμετοχές στις συγκεντρώσεις μας να αυξάνονται αντίστοιχα.

Φεύγοντας, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Ιούνιο του 2023!



Σχετικά Άρθρα

Image
  • 7/7/2022

FERNOX – Ουδέτερα Καθαριστικά και Αναστολείς Διάβρωσης

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών τουCO2 σε συστήματα με επεξεργασία. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην τεχνολογία των λεβήτων, οδηγούν σε αυξημένες αποδόσεις μειωμένους ρύπους και μικρότερους....

Image
  • 7/7/2022

SENSYS: Η επιλογή που πραγματικά κάνει τη διαφορά

Η απλότητα μιας συσκευής για τον ολοκληρωμένο έλεγχο. Το δικό σας έξυπνο σύστημα διεπαφής επιτρέπει τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματός σας με τη μέγιστη ευκολία....

Ariston
Chaffoteaux
Fernox
Rendamax
Fimi
ΕΣΠΑ