Δελτία τύπου

Η ARISTON δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της ΟΒΥΕ στην επετειακή της Γενική Συνέλευση

  • 21/6/2022

Για ακόμα μία χρονιά η ΟΒΥΕ πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της. Η φετινή όμως ήταν ξεχωριστής σημασίας, καθώς το 2022 αποτελεί μια σημαδιακή χρονιά για την Ομοσπονδία που γιορτάζει τα 60 της χρόνια!

Η Ariston, που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται ως χορηγός στις εκδηλώσεις της ΟΒΥΕ, δεν θα μπορούσε να είναι απούσα φέτος από μία τόσο σημαντική περίσταση.

Το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου, ήμασταν κι εμείς στο ξενοδοχείο Holiday Inn, κατά τη διάρκεια των εργασιών της διήμερης Γενικής Συνέλευσης, συνομιλήσαμε με τους επαγγελματίες του κλάδου, ανταλλάξαμε απόψεις και εμπειρίες από την αγορά και ενημερώσαμε τους ενδιαφερόμενους σχετικά με την ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων μας.

Η θερμή ανταπόκριση των επαγγελματιών είναι για εμάς η μεγαλύτερη αναγνώριση της δουλειάς και του επαγγελματισμού μας.


Σχετικά Άρθρα

Image
  • 21/6/2022

FERNOX – Ουδέτερα Καθαριστικά και Αναστολείς Διάβρωσης

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών τουCO2 σε συστήματα με επεξεργασία. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην τεχνολογία των λεβήτων, οδηγούν σε αυξημένες αποδόσεις μειωμένους ρύπους και μικρότερους....

Image
  • 21/6/2022

SENSYS: Η επιλογή που πραγματικά κάνει τη διαφορά

Η απλότητα μιας συσκευής για τον ολοκληρωμένο έλεγχο. Το δικό σας έξυπνο σύστημα διεπαφής επιτρέπει τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματός σας με τη μέγιστη ευκολία....

Ariston
Chaffoteaux
Fernox
Rendamax
Fimi
ΕΣΠΑ