Δελτία τύπου

Νέα πλατφόρμα ARISTON NET PRO!

  • 15/4/2022

Στις 12 Απριλίου 2022 η Ariston παρουσίασε την Ariston Net Pro, την ανανεωμένη πλατφόρμα για εύκολη εξ ’αποστάσεως διαχείριση των συνδεδεμένων συστημάτων θέρμανσης που απευθύνεται σε επαγγελματίες.

Νέα Αρχική σελίδα που εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες περιεκτικά, πλατφόρμα φιλική προς tablet και smartphone, επεξηγηματικά γραφήματα, Έξυπνη Αναζήτηση: αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της ανανεωμένης πλατφόρμας Ariston Net Pro, η οποία πλέον καλύπτει και τις αντλίες θερμότητας θέρμανσης νερού.

Τώρα τα Εξειδικευμένα Κέντρα Εξυπηρέτησης της Ariston πραγματοποιούν τον εξ’αποστάσεως έλεγχο των συστημάτων θέρμανσης, την τηλεδιάγνωση και την επίλυση σφαλμάτων πολύ πιο απλά και παρέχουν άμεση βοήθεια στους πελάτες τους, από όπου κι αν βρίσκονται. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται σημαντικά ο φόρτος εργασίας των Ε.Κ.Ε., ενώ οι κάτοχοι των συσκευών Ariston απολαμβάνουν άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Σχετικά Άρθρα

Image
  • 15/4/2022

FERNOX – Ουδέτερα Καθαριστικά και Αναστολείς Διάβρωσης

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών τουCO2 σε συστήματα με επεξεργασία. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην τεχνολογία των λεβήτων, οδηγούν σε αυξημένες αποδόσεις μειωμένους ρύπους και μικρότερους....

Image
  • 15/4/2022

SENSYS: Η επιλογή που πραγματικά κάνει τη διαφορά

Η απλότητα μιας συσκευής για τον ολοκληρωμένο έλεγχο. Το δικό σας έξυπνο σύστημα διεπαφής επιτρέπει τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματός σας με τη μέγιστη ευκολία....

Ariston
Chaffoteaux
Fernox
Rendamax
Fimi
ΕΣΠΑ