Δελτία τύπου

Ο Όμιλος ARISTON γιορτάζει 100.000 λέβητες στην Ελλάδα και χαρίζει δώρα

  • 9/4/2022

Ο Όμιλος Ariston γιορτάζει τη διάθεση 100.000 λεβήτων αερίου στην Ελληνική αγορά και επιβραβεύει τους επαγγελματίες που τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Με μία κλήρωση στο τέλος του 2022 θα μοιράσει πλούσια δώρα, για να δείξει την αναγνώριση και την εκτίμησή του στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τον αριθμό-ορόσημο.

Αν είσαι κι εσύ επαγγελματίας στον τομέα των λεβήτων αερίου, στείλε τον σειριακό αριθμό από κάθε λέβητα του Ομίλου Ariston που πούλησες σε τελικό χρήστη εντός του 2022, και δήλωσε συμμετοχή στην κλήρωση για να κερδίσεις μοναδικά δώρα!

Ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο Fiat Fiorino, 2 αντλίες θερμότητας Ariston και 2 λέβητες αερίου συμπύκνωσης Ariston είναι μερικά μόνο από τα δώρα που θα διατεθούν.

Για συμμετοχή στην κλήρωση:

Κάθε επαγγελματίας που πωλεί και εγκαθιστά σε τελικούς καταναλωτές λέβητες αερίου Ariston ή Chaffoteaux, πρέπει, προκειμένου να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό, να αποστείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] τα πλήρη στοιχεία του μέσω της συμπλήρωσης του Εντύπου Δήλωσης Συμμετοχής στο Διαγωνισμό (κατεβάστε εδώ). Στη συνέχεια, η συμμετοχή του επισφραγίζεται με την αποστολή του Εντύπου Δήλωσης Σειριακών Αριθμών (κατεβάστε εδώ) στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, στην οποία δηλώνονται οι σειριακοί αριθμοί των συσκευών που πώλησε και εγκατέστησε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία, καθώς και για τους όρους συμμετοχής, πατήστε εδώ.

Πηγή και εικόνα: Ariston Νέα

Σχετικά Άρθρα

Image
  • 9/4/2022

FERNOX – Ουδέτερα Καθαριστικά και Αναστολείς Διάβρωσης

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών τουCO2 σε συστήματα με επεξεργασία. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην τεχνολογία των λεβήτων, οδηγούν σε αυξημένες αποδόσεις μειωμένους ρύπους και μικρότερους....

Image
  • 9/4/2022

SENSYS: Η επιλογή που πραγματικά κάνει τη διαφορά

Η απλότητα μιας συσκευής για τον ολοκληρωμένο έλεγχο. Το δικό σας έξυπνο σύστημα διεπαφής επιτρέπει τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματός σας με τη μέγιστη ευκολία....

Ariston
Chaffoteaux
Fernox
Rendamax
Fimi
ΕΣΠΑ