Δελτία τύπου

Συμμετοχή της Fernox στη Διεθνή Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2022

  • 17/3/2022

Για άλλη μια χρονιά, η διεθνής έκθεση ενέργειας Climatherm 2022, έριξε την αυλαία της, φιλοξενώντας πάνω από 18.500 επισκέπτες, γεγονός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία δεδομένων των δύσκολων συνθηκών της εποχής.

Και φέτος, η Fernox ως κορυφαίος κατασκευαστής χημικών προϊόντων επεξεργασίας νερού, φίλτρων κεντρικής θέρμανσης, υδραυλικών αναλωσίμων και υπηρεσιών διαγνωστικών δοκιμών, υποδέχτηκε πλήθος επαγγελματιών του κλάδου θέρμανσης & ψύξης και παρουσίασε τις προτάσεις της με γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή και τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Την επίσημη πρώτη προβολή τους έκαναν τα:

  • Φίλτρο TF1 Sigma
  • Εμπορική σειρά 10 λίτρων για την επεξεργασία νερού συστημάτων μεγάλου όγκου

Ακόμα, στο περίπτερό μας οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν το πανίσχυρο καθαριστικό κιτρικού οξέος με ουδέτερο ph, Power F8, το κορυφαίο πακέτο μαγνητικού φίλτρου Total TF1 με το υγρό φίλτρου F9 και πολλές ακόμα λύσεις για τη διαχείριση νερού θέρμανσης και ψύξης.

Σας ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή και σας δίνουμε ραντεβού το 2024, με νέα προϊόντα και λύσεις για την επεξεργασία νερού συστημάτων θέρμανσης και ψύξης.



 

Σχετικά Άρθρα

Image
  • 17/3/2022

FERNOX – Ουδέτερα Καθαριστικά και Αναστολείς Διάβρωσης

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών τουCO2 σε συστήματα με επεξεργασία. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην τεχνολογία των λεβήτων, οδηγούν σε αυξημένες αποδόσεις μειωμένους ρύπους και μικρότερους....

Image
  • 17/3/2022

SENSYS: Η επιλογή που πραγματικά κάνει τη διαφορά

Η απλότητα μιας συσκευής για τον ολοκληρωμένο έλεγχο. Το δικό σας έξυπνο σύστημα διεπαφής επιτρέπει τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματός σας με τη μέγιστη ευκολία....

Ariston
Chaffoteaux
Fernox
Rendamax
Fimi
ΕΣΠΑ