Δελτία τύπου

Δυναμική Συμμετοχή της Fernox στη Διεθνή Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2020

  • 11/3/2020

H Fernox, ηγέτιδα δύναμη στην παραγωγή προϊόντων διαχείρισης νερού κλειστών κυκλωμάτων, έδωσε δυναμικά το παρών στη διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2020.

Η έκθεση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 22.000, αριθμός σημαντικά μεγαλύτερος από αυτόν του 2018 και η μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερο της Fernox είχε ως αποτέλεσμα την ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα συστήματα θέρμανσης/ψύξης καθώς και τις μεθόδους αντιμετώπισής αυτών.

Όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της Fernox, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο φίλτρο Omega Plus καθώς και τα χημικά προϊόντα που, χάρη στην ανανεωμένη τους σύσταση, διαχειρίζονται μεγαλύτερο όγκο νερού εγκατάστασης.

Στα πλαίσια της Climatherm Energy 2020 πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός “I Fit Fernox”, κατά τον οποίο ένας τυχερός ανά ημέρα κέρδισε ένα πακέτο φίλτρου προστασίας Total TF1 μαζί με τον αναστολέα διάβρωσης Protector + Filter Fluid της Fernox.

Θέλουμε, για ακόμα μία φορά, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την προσέλευσή του στο περίπτερο μας, και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το 2022.

Σχετικά Άρθρα

Image
  • 11/3/2020

FERNOX – Ουδέτερα Καθαριστικά και Αναστολείς Διάβρωσης

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών τουCO2 σε συστήματα με επεξεργασία. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην τεχνολογία των λεβήτων, οδηγούν σε αυξημένες αποδόσεις μειωμένους ρύπους και μικρότερους....

Image
  • 11/3/2020

SENSYS: Η επιλογή που πραγματικά κάνει τη διαφορά

Η απλότητα μιας συσκευής για τον ολοκληρωμένο έλεγχο. Το δικό σας έξυπνο σύστημα διεπαφής επιτρέπει τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματός σας με τη μέγιστη ευκολία....

Ariston
Chaffoteaux
Fernox
Rendamax
Fimi
ΕΣΠΑ