Δελτία τύπου

Fernox – Διασφάλιση ποιότητας προϊόντων

  • 5/11/2016

Η Fernox είναι περήφανη για το ρεκόρ της σχετικά με την ποιότητα και τη δέσμευσή της για τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων, εμμένοντας στις αναγνωρισμένες πρακτικές ποιότητας και πρωτοκόλλων.

Η εταιρεία αξιολογείται από το Βρετανικό Ινστιτούτο Προτύπων (BSI), πραγματοποιεί και τους δικούς της αυστηρούς ελέγχους από τις εταιρείες που προμηθεύουν τις πρώτες ύλες για τα προϊόντα της. Στα περισσότερα προϊόντα της, απονέμεται η περιβαλλοντική κατάσταση των COSHH(Έλεγχος επικίνδυνων ουσιών για την υγεία) με μηδενικό συντελεστή.

Η Fernox εφαρμόζει μια αυστηρή πολιτική εταιρικής ευθύνης που προωθεί τις βέλτιστες πρακτικές και απαγορεύει τις δοκιμές σε ζώα. Τα χημικά προϊόντα της υπερβαίνουν σημαντικά τα βιομηχανικά πρότυπα και έχουν λάβει εγκρίσεις και διαπιστεύσεις από την Energy Savings Trust Registered, KIWA, WRAS, Belgaqua και NSF (προηγουμένως BuildCert).

Η Fernox βλέπει τη δέσμευσή της για την υψηλή ποιότητα ως μια ακόμη απόδειξη της πρωτοποριακής και καινοτόμου προσέγγισής της προς την αριστεία. Η ποιότητα θα είναι πάντα μεταξύ των βασικών προτεραιοτήτων της εταιρείας, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της, θα συνεχίσουν να είναι τα καλύτερα της κατηγορίας.

H Fernox κατασκευάζει περισσότερα από 120 χημικά προϊόντα, περισσότερες από 60 συσκευές και άλλo εξειδικευμένο εξοπλισμό. Τα εργοστάσια που ανήκουν στην εταιρεία είναι εξοπλισμένα με αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και όλα τα προϊόντα και ο εξοπλισμός κατασκευάζονται στην Ευρώπη με τα πρότυπα ISO14001 και ISO9001, όπως ορίζονται από τον Διεθνή Οργανισμό Προτύπων.

Τα φύλλα δεδομένων ασφαλείας(sds) είναι σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ευρωπαϊκή νομοθεσία και ενημερώνονται τακτικά για να διασφαλιστεί η συνεχής συμμόρφωση.

Η Fernox λειτουργεί με αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές για την υγεία και την ασφάλεια.

Σχετικά Άρθρα

Image
  • 5/11/2016

FERNOX – Ουδέτερα Καθαριστικά και Αναστολείς Διάβρωσης

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών τουCO2 σε συστήματα με επεξεργασία. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην τεχνολογία των λεβήτων, οδηγούν σε αυξημένες αποδόσεις μειωμένους ρύπους και μικρότερους....

Image
  • 5/11/2016

SENSYS: Η επιλογή που πραγματικά κάνει τη διαφορά

Η απλότητα μιας συσκευής για τον ολοκληρωμένο έλεγχο. Το δικό σας έξυπνο σύστημα διεπαφής επιτρέπει τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματός σας με τη μέγιστη ευκολία....

Ariston
Chaffoteaux
Fernox
Rendamax
Fimi
ΕΣΠΑ