Δελτία τύπου

Νέο Καθαριστικό Fernox DS 40 για αφαλάτωση και καθαρισμό

  • 4/9/2020

ΚΡΑΤHΣΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤHΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡA ΜΕ FERNOX

H Kορυφαία κατασκευάστρια επεξεργασίας νερού, Fernox, ανανέωσε το καθαριστικό συστήματος και άλλαξε ονομασία. Το DS40 Descaler and Cleaner είναι σχεδιασμένο για την αφαίρεση εναποθέσεων αλάτων και υπολειμμάτων διάβρωσης στα συστήματα θέρμανσης και ψύξης. Αυτό το ισχυρό, γρήγορο στη χρήση καθαριστικό κιτρικού οξέος, είναι τώρα διαθέσιμο μαζί με ένα υγρό ουδετεροποίησης 500ml για την ευκολότερη και ασφαλή δοσολόγησή του στο σύστημα.

Το DS40 Descaler and Cleaner λειτουργεί για την ταχεία αφαίρεση των αλάτων, της «λάσπης» και άλλων επικαθίσεων από τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης.

Είναι ιδανικό για χρήση κατά τη δυναμική έκπλυση, η οποία συνιστάται από το νέο Βρετανικό Πρότυπο BS 7593:2019 και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαλάτωση των εναλλάκτων θερμότητας ή των εξαρτημάτων του λέβητα ξεχωριστά.

Μια σκόνη ελεύθερης ροής που είναι εύκολη στη χρήση σε συνδυασμό με μηχανές δυναμικού καθαρισμού και κατά την εφαρμογή μέσω της δεξαμενής Τ&Δ. Οι εγκαταστάτες θα χρειαστούν μόνο ένα πακέτο DS40 Descaler and Cleaner ανά εφαρμογή 100 λίτρων όγκου νερού συστήματος. Είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί με όλα τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης και ψύξης που περιλαμβάνουν διάφορα μέταλλα.

Το DS40 Descaler and Cleaner τώρα περιλαμβάνει ένα νέο υγρό ουδετεροποίησης 500ml, μη επικίνδυνο και όχι την παραδοσιακή πούδρα ουδετεροποίησης. Αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται για να μην μπορεί το καθαριστικό να προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη στα εξαρτήματα αλουμινίου που βρίσκονται στα συστήματα κεντρικής θέρμανσης. Η υγρή έκδοση εξασφαλίζει την τήρηση όλων των περιβαλλοντικών κανονισμών.

Σχετικά Άρθρα

Image
  • 4/9/2020

FERNOX – Ουδέτερα Καθαριστικά και Αναστολείς Διάβρωσης

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών τουCO2 σε συστήματα με επεξεργασία. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην τεχνολογία των λεβήτων, οδηγούν σε αυξημένες αποδόσεις μειωμένους ρύπους και μικρότερους....

Image
  • 4/9/2020

SENSYS: Η επιλογή που πραγματικά κάνει τη διαφορά

Η απλότητα μιας συσκευής για τον ολοκληρωμένο έλεγχο. Το δικό σας έξυπνο σύστημα διεπαφής επιτρέπει τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματός σας με τη μέγιστη ευκολία....

Ariston
Chaffoteaux
Fernox
Rendamax
Fimi
ΕΣΠΑ