Μια οργανωμένη τεχνική εταιρία, φυσικό είναι να βρίσκεται μέσα σε κάθε είδους τεχνικό - επισκευαστικό πρόβλημα. Πέρα λοιπόν από το αξιόπιστο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, η MTG διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των ανταλλακτικών των ομίλων που συνεργαζόμαστε και συνεπώς μια μεγάλη παρακαταθήκη σε ανταλλακτικά και εξαρτήματα για όλους τους τύπους συσκευών και μηχανημάτων μας, δίνοντας την ευχέρεια κάλυψης κάθε επισκευής. Αυτή μας η ικανότητα, κάνει την MTG πιο ευέλικτη και πιο άμεση.

Εκτός από τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ των εμπορικών σημάτων  ARISTON, CHAFFOTEAUX και RENDAMAX, η MTG διαθέτει:

  • Τον οίκο FERNOX με μια σειρά χημικών προϊόντων που βοηθούν στη συντήρηση της απόδοσης των συστημάτων κεντρικής θέρμανσης και εξασφαλίζουν την μακροπρόθεσμη προστασία τους ενάντια στις καταστρεπτικές επιπτώσεις της διάβρωσης και των ιζημάτων προσφέροντας λύσεις για προστασία κεντρικής θέρμανσης, αποκατάσταση θορύβων λέβητα, ουδέτερα γενικά καθαριστικά καθώς και στεγανοποιητικά εσωτερικών διαρροών.
  • Τον οίκο IB IDROTERMICA που διαθέτει μια ευρεία γκάμα δοχείων αποθήκευσης νερού με απόλυτη εξειδίκευση στην παραγωγή μπόιλερ, δοχείων αδρανείας, συνδυασμένων δοχείων για ηλιοθερμία και υποβοήθηση θέρμανσης, όπως επίσης και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για την πλήρη ενσωμάτωσή τους σε καινούργια ή υπάρχοντα συστήματα
  • Τον οίκο FIMI που διακινείται εμπορικά επίσης αποκλειστικά από εμάς για προϊόντα όπως συμπυκνωμένα απορρυπαντικά για εξωτερικές μονάδες κλιματισμού , απορρυπαντικά και αποστειρωτικά προϊόντα για συστήματα κλιματισμού, απορρυπαντικούς αφρούς για εσωτερικά στοιχεία και φίλτρα  κλιματιστικών συστημάτων, βακτηριοκτόνα, αποστειρωτικά και αποσμητικά σπρέι νοσοκομειακού βαθμού για συστήματα κλιματισμού καθώς και υψηλής συγκέντρωσης βακτηριοκτόνα και αποστειρωτικά υγρά.
  • Τον οίκο Aquamax που διαθέτει σειρές για τη συντήρηση εγκαταστάσεων υδάτων  όπως και για την επεξεργασία νερού για εμπορική χρήση, καθώς είναι πάντα ακριβής και αποδοτικός στις υπηρεσίες του. Η Aquamax είναι ο ιδανικός συνεργάτης για όλους του εγκαταστάτες και συντηρητές που πιστεύουν στην ποιότητα της δουλειάς τους, που συμβαδίζουν σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς  κανονισμούς για την υγεία και το περιβάλλον και που επιδιώκουν κυρίως την ικανοποίηση του πελάτη.

Τέλος, συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ΚΙΤ ΜΑΙΝ για την αποκλειστική εισαγωγή και διακίνηση ειδικών πλαισίων τοποθέτησης λέβητα εξωτερικού χώρου.

Για αναζήτηση προϊόντων ανατρέξτε στην κατηγορία ΠΡΟΪΟΝΤΑ