ΝΕΟ PIGMA HYBRID υβριδικό σύστημα

Εικόνα1

Με τις νέες περιβαλλοντικές απαιτήσεις,η Chaffoteaux ενισχύει τις πολυ-ενεργειακές λύσεις για τη θέρμανση και το ζεστό νερό χρήσης.

Το υβριδικό σύστημα Pigma Hybrid με λέβητα συμπύκνωσης και αντλία θερμότητας, συνδυάζει με έξυπνο τρόπο μια εξωτερική μόνο-μπλοκ αντλία θερμότητας αέρος νερού με ένα υψηλής απόδοσης επίτοιχο λέβητα, διασφαλίζοντας εύκολη εγκατάσταση, αξιοπιστία και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Με το υβριδικό σύστημα μειώνεται το αρχικό υψηλό κόστος επένδυσης και συμβαδίζετε με την νέα τεχνολογία καθώς επεκτείνετε τα διαθέσιμα πεδία εφαρμογών.

Η ζήτηση θέρμανσης τους συστήματος καλύπτεται κυρίως από την αντλία θερμότητας , της οποίας πάνω από το 70% της παραγόμενης ενέργειας προέρχεται από το περιβάλλον, είναι ανανεώσιμη πηγή  ενέργειας και είναι εντελώς δωρεάν.

Ο συνδυασμός με τον επίτοιχο λέβητα επιτρέπει τη διεύρυνση των πεδίων εφαρμογής της αντλίας θερμότητας σε συστήματα με υψηλή θερμοκρασία διανομής, τόσο σε νέες εγκαταστάσεις όσο και αντικαταστάσεις.

Η ευφυΐα του Pigma Hybrid εναπόκειται στην ικανότητα να βρίσκει και να επιλέγει τον σωστό συνδυασμό χρήσης μεταξύ άνεσης και οικονομίας .

Ο Pigma Hybrid παρέχει την άνεση του λέβητα και την ενεργειακή απόδοση της αντλίας θερμότητας με ενεργειακή κλάση Α++ για θέρμανση και Α XL για το ζνχ.

1

 

 

Comments for this post are closed.