Ετήσια Συγκέντρωση Εξειδικευμένων Κέντρων Εξυπηρέτησης της Ariston Thermo 2019

Την Τετάρτη 15 και 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, οι καθιερωμένες Ετήσιες Συναντήσεις των Εξουσιοδοτημένων Κέντρων Εξυπηρέτησης της Ariston Thermo από το διοικητικό κέντρο της MTG.

Με πάνω από 60 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα, η μία συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της MTG στην Αθήνα και η άλλη σε χώρο συνεδριάσεων στη Θεσσαλονίκη.

Mε αφορμή τα 15 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά σαν ενιαίο δίκτυο παροχής εξειδικευμένων τεχνικών υπηρεσιών, συζητήσαμε με σκοπό να ανταποκρινόμαστε συνεχώς αποτελεσματικά, έχοντας ως κέντρο των στόχων μας την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού και των επαγγελματιών του χώρου, καθώς εφαρμόζουμε με ήθος και συνέπεια στρατηγικές που εξυπηρετούν αυτό το στόχο.

Το δίκτυο μεταπωλητικών υπηρεσιών του ομίλου Ariston Thermo έχει αναμφισβήτητα διακριθεί όλα αυτά τα χρόνια και αποτέλεσε σημείο αναφοράς, καθώς σήμερα καλύπτει σχεδόν όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Εντός της θεματολογίας των συναντήσεων ήταν:

  • Βελτιωτικές κινήσεις υποστήριξης και μελέτες εφαρμογών βάσει της βέλτιστης πρακτικής
  • Παρουσίαση της δυνατότητας συνδεσιμότητας και απομακρυσμένης διαχείρισης των συσκευών της Ariston και της Chaffoteaux.
  • Παρουσίαση της δυνατότητας ελέγχου θέρμανσης μέσω φωνητικών εντολών (Amazon Alexa, Apple HomeKit)
  • Παρουσίαση των αξεσουάρ θερμορύθμισης του ομίλου.
  • Παρουσίαση των νέων προϊόντων Fernox για διαχείριση του νερού κλειστών κυκλωμάτων.

thumbnail (1) thumbnail (3) thumbnail (11) thumbnail (15) thumbnail0 thumbnail001