Είναι εύκολο να αγνοείτε τον λέβητα καθώς και το σύστημα θέρμανσής σας – μέχρι να πάθει μια βλάβη ή να χαλάσει. Μια βλάβη του συστήματος, ειδικά αν προέρχεται από ελλιπή συντήρηση μπορεί να σας κοστίσει τόσο οικονομικά όσο να επηρεάσει τις καθημερινές σας συνήθειες και την άνεση του σπιτιού.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν με την βλάβη του συστήματος θέρμανσής σας. Κρύοι χώροι, έλλειψη ζεστού νερού, δυσαρεστημένοι υπάλληλοι, πελάτες ή ακόμα και ένοικοι.

Ωστόσο ακόμα πιο σοβαρές κρίνονται  οι καταστάσεις όταν αφορούν νοσοκομειακά περιστατικά, βρέφη ή και άλλες κατηγορίες που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς η έλλειψη θέρμανσης ή ζεστού νερού μπορεί να προκαλέσει εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες.

Όπως και το αυτοκίνητό σας, ένα καλοσυντηρημένο σύστημα θέρμανσης θα είναι πιο αποδοτικό και πιθανά προβλήματα θα μπορούν να λυθούν πριν καν προκύψουν και σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη βλάβη στο σύστημα.

Τεχνική Υποστήριξη

Η MTG έχει δημιουργήσει μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων τεχνικών συμβούλων  για υποστηρίζει όλους τους κατόχους των συσκευών  ARISTON και CHAFFOTEAUX μέσω διαρκούς τηλεφωνικής υποστήριξης για όλη την Ελλάδα στον ενιαίο αριθμό 801 11 690 690. Ανάλογα με το τύπο του προβλήματος δίδονται οι ανάλογες τηλεφωνικές οδηγίες ώστε να εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα από την επίσκεψη του ειδικού στο χώρο σας ή σε αντίθετη περίπτωση που η βλάβη δεν αποκαθίσταται από το τηλέφωνο, προγραμματίζεται άμεση επέμβαση στην συσκευή προς αποκατάσταση του προβλήματος όσο πιο άμεσα γίνεται.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

  • ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
  • ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 3 ΧΡΟΝΩΝ
  • ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  • ΧΗΜΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
  • ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΕΡΙΟΥ

Τηλέφωνο – Aθήνα 2109512906 | Email: supportath@mtg.com.gr

Θεσσαλονίκη 2310951290 | Email: supportthes@mtg.com.gr

Fax -2109512080

 

 

ΦΟΡΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Υπηρεσίες

Το μήνυμά σας