Δελτία τύπου

H Fernox συμμετέχει στην Aquatherm 2017

  • 14/2/2017

Η Aquatherm έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και συνιστά μία από τις πιο εξειδικευμένες εκθέσεις για τους κλάδους της οικιακής & βιομηχανικής θέρμανσης, κλιματισμού & εξαερισμού, ύδρευσης & αποχέτευσης και εξοπλισμού για εγκαταστάσεις σε σπα, σάουνες και πισίνες.

Η διεθνής επαγγελματική έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 2 – 5 Μαρτίου 2017, παράλληλα με τη μεγαλύτερη έκθεση δόμησης και κατασκευών, Infacoma στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, με διοργανώτριες εταιρείες την ΔΕΘ HELEXPO και την Be-Best.

Στόχος της έκθεσης είναι να επικεντρώσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο κλάδος της θέρμανσης, του κλιματισμού και των τεχνολογιών νερού (HVAC βιομηχανία) γνωρίζουν ολοένα και περισσότερη ανάπτυξη, δεδομένου ότι οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας κερδίζουν συνεχώς έδαφος επικρατώντας στις προτιμήσεις του κοινού.

H Fernox, με παγκόσμια αναγνώριση στη διαχείριση και επεξεργασία νερού θέρμανσης, οικιακών και εμπορικών προϊόντων επεξεργασίας νερού,θα προβάλει την ολοκληρωμένη γκάμα των προιόντων της στην έκθεση.Επιπλέον, οι επισκέπτες, θα είναι μεταξύ των πρώτων που θα γνωρίσουν τα νέα προιόντα,θα ενημερωθούν για τις χρήσεις τους και τις μεθόδους προστασίας και καθαρισμού των εγκαταστάσεων.

Βρείτε μας στο Level D – STAND 17

Ωράριο Λειτουργίας της έκθεσης

Πέμπτη 2/3: 10:00 -20:00 Παρασκευή 3/3: 10:00 -20:00 Σάββατο 4/3: 10:00 -21:00 Κυριακή 5/3: 10:00 -20:00

Σχετικά Άρθρα

Image
  • 14/2/2017

FERNOX – Ουδέτερα Καθαριστικά και Αναστολείς Διάβρωσης

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών τουCO2 σε συστήματα με επεξεργασία. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην τεχνολογία των λεβήτων, οδηγούν σε αυξημένες αποδόσεις μειωμένους ρύπους και μικρότερους....

Image
  • 14/2/2017

SENSYS: Η επιλογή που πραγματικά κάνει τη διαφορά

Η απλότητα μιας συσκευής για τον ολοκληρωμένο έλεγχο. Το δικό σας έξυπνο σύστημα διεπαφής επιτρέπει τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματός σας με τη μέγιστη ευκολία....

Ariston
Chaffoteaux
Fernox
Rendamax
Fimi
ΕΣΠΑ