Δελτία τύπου

Fernox – Παγκόσμια περιβαλλοντική αειφορία

  • 14/2/2019

Η δέσμευσή στην παροχή, κοινωνικά υπεύθυνων και φιλικών προς το περιβάλλον, διαδικασιών και πολιτικών παραγωγής αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής παγκόσμιας ανάπτυξης της Fernox.

Το όραμά της εταιρείας είναι να παραμένει ηγέτης της βιομηχανίας και να καινοτομεί στους τομείς της Ασφάλειας, της Υγείας και του Περιβάλλοντος, προκειμένου να παράγει προϊόντα επεξεργασίας νερού υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι σχεδιασμένα να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές ρύπων που παράγονται από οικιακά και εμπορικά συστήματα κεντρικής θέρμανσης.

Οι εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης της Fernox και οι εργοστασιακές μονάδες συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς και ελέγχονται ανεξάρτητα και διαπιστεύονται από οργανισμούς όπως BSI, KIWA, BELGAQUA, EST.

Οι εγκαταστάσεις της Fernox καταχωρούνται στα παρακάτω συστήματα διαχείρισης:

  • Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 (QMS)
  • Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001 (EMS)
  • OHSAS 18001 για την Υγιεινή και την Ασφάλεια στην Εργασία (OH & S)
  • Επιπλέον, τα προϊόντα Fernox κατασκευάζονται, διανέμονται, χρησιμοποιούνται και ανακυκλώνονται ή απορρίπτονται με ασφαλή, ασφαλή και βιώσιμο τρόπο.

Η ποιότητα και η ακεραιότητα των προϊόντων της, επαληθεύονται με τη χρήση ισχυρών και, κατά περίπτωση, βιομηχανικών δοκιμών, όπως το UK BuildCert.

Σχετικά Άρθρα

Image
  • 14/2/2019

FERNOX – Ουδέτερα Καθαριστικά και Αναστολείς Διάβρωσης

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών τουCO2 σε συστήματα με επεξεργασία. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην τεχνολογία των λεβήτων, οδηγούν σε αυξημένες αποδόσεις μειωμένους ρύπους και μικρότερους....

Image
  • 14/2/2019

SENSYS: Η επιλογή που πραγματικά κάνει τη διαφορά

Η απλότητα μιας συσκευής για τον ολοκληρωμένο έλεγχο. Το δικό σας έξυπνο σύστημα διεπαφής επιτρέπει τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματός σας με τη μέγιστη ευκολία....

Ariston
Chaffoteaux
Fernox
Rendamax
Fimi
ΕΣΠΑ