Δελτία τύπου

Η Fernox στην εκδήλωση «Ημέρα καινοτομίας και εξοικονόμησης»

  • 27/5/2022

Η Fernox συμμετείχε στην επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα «Ημέρα καινοτομίας και εξοικονόμησης», του Συνεταιρισμού Υδραυλικών ΣΕΥΦΑΝΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Περισσότεροι από 100 επαγγελματίες του κλάδου, παρακολούθησαν τις βέλτιστες πρακτικές με σκοπό τη διασφάλιση ποιότητας των υπηρεσιών τους καθώς παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που εμφανίζονται στα κλειστά κυκλώματα θέρμανσης/ ψύξης και οι μέθοδοι επεξεργασίας νερού για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, την ελαχιστοποίηση της σπατάλης καυσίμου και τη διασφάλιση της μακροζωίας των εγκαταστάσεων.

Μέρος της παρουσίασης ήταν και ο κρίσιμος ρόλος που πρέπει να διαδραματίζει η καινοτομία και η εφαρμογή πιστοποιημένων προϊόντων στην ενθάρρυνση της ευρείας διάδοσης νέων διαδικασιών όπου η ευκολία στη χρήση και η αξιόπιστη αποτελεσματικότητα των προϊόντων είναι το κλειδί.


Σχετικά Άρθρα

Image
  • 27/5/2022

FERNOX – Ουδέτερα Καθαριστικά και Αναστολείς Διάβρωσης

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση εκπομπών τουCO2 σε συστήματα με επεξεργασία. Οι συνεχείς βελτιώσεις στην τεχνολογία των λεβήτων, οδηγούν σε αυξημένες αποδόσεις μειωμένους ρύπους και μικρότερους....

Image
  • 27/5/2022

SENSYS: Η επιλογή που πραγματικά κάνει τη διαφορά

Η απλότητα μιας συσκευής για τον ολοκληρωμένο έλεγχο. Το δικό σας έξυπνο σύστημα διεπαφής επιτρέπει τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματός σας με τη μέγιστη ευκολία....

Ariston
Chaffoteaux
Fernox
Rendamax
Fimi
ΕΣΠΑ