Δυναμική Συμμετοχή της Fernox στη Διεθνή Έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2020

H Fernox, ηγέτιδα δύναμη στην παραγωγή προϊόντων διαχείρισης νερού κλειστών κυκλωμάτων, έδωσε δυναμικά το παρών στη διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2020.

Η έκθεση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 22.000, αριθμός σημαντικά μεγαλύτερος από αυτόν του 2018 και η μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερο της Fernox είχε ως αποτέλεσμα την ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα συστήματα θέρμανσης/ψύξης καθώς και τις μεθόδους αντιμετώπισής αυτών.

Όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της Fernox, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο φίλτρο Omega Plus καθώς και τα χημικά προϊόντα που, χάρη στην ανανεωμένη τους σύσταση, διαχειρίζονται μεγαλύτερο όγκο νερού εγκατάστασης.

Στα πλαίσια της Climatherm Energy 2020 πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός “I Fit Fernox”, κατά τον οποίο ένας τυχερός ανά ημέρα κέρδισε ένα πακέτο φίλτρου προστασίας Total TF1 μαζί με τον αναστολέα διάβρωσης Protector + Filter Fluid της Fernox.

Θέλουμε, για ακόμα μία φορά, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την προσέλευσή του στο περίπτερο μας, και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το 2022.