Καλώς ήρθατε στην FERNOX

Ένας παγκόσμιος ηγέτης, σήμα εμπιστοσύνης και πρωτοπόρος  στον τομέα της, η Fernox είναι η μόνη κατασκευάστρια προϊόντων διαχείρισης νερού που διαθέτει έναν εκτεταμένο πεδίο έρευνας και τεχνολογίας.

Τα καινοτόμα προϊόντα της διαμορφώνονται και συσκευάζονται με ένα οικολογικά υπεύθυνο τρόπο, συμβάλλοντας την βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας, βοηθώντας επιχειρήσεις και νοικοκυριά να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα και να προστατεύσουν την επένδυσή τους διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την απόδοση της θέρμανσης, του κλιματισμού και της παραγωγής ζεστού νερού.

Διεθνές εύρος  

Με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ουγγαρία, την Κίνα και τις ΗΠΑ, η Fernox έχει πραγματικά παγκόσμια παρουσία. Η εταιρεία είναι εδραιωμένη ως ένας μεγάλος παίκτης στις λύσεις επεξεργασίας νερού, εξοπλισμού και ελέγχων και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους κορυφαίους επαγγελματίες της συστημάτων θέρμανσης όπως κατασκευαστές αυθεντικών εξαρτημάτων, ενώσεις και κρατικούς φορείς. Η Fernox συνεργάζεται επίσης με εγκαταστάτες συστημάτων, μηχανικούς θέρμανσης και οικιακούς καταναλωτές.

H Fernox μέσω της MTG

Από το 2004 , τα προϊόντα της Fernox εισάγονται και διανέμονται από την εταιρεία MTG.

H MTG πρωτοπόρος κι αυτή με τη σειρά της στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών ενεργοποίησης, παρακολούθησης και συντήρησης συσκευών αερίου στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με την κορυφαία αυτή εταιρεία του κλάδου από το ξεκίνημά της.

Έτσι σε όλα τα τεχνικά σεμινάρια που διοργανώνονται, πρωτεύοντα ρόλο λαμβάνει  η διαχείριση του νερού των συστημάτων θέρμανσης (με σκοπό την προστασία τους από τα αποτελέσματα της διάβρωσης και των αλάτων). Σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες η επεξεργασία αυτή είναι υποχρεωτική και περιλαμβάνεται στον κτιριοδομικό κανονισμό.

Επιπλέον, όλοι οι κατασκευαστές συσκευών αερίου αφιερώνουν ειδικά κεφάλαια στα εγχειρίδια εγκατάστασης για την διαδικασία καθαρισμού και προστασίας του νερού των εγκαταστάσεων ως ενημέρωση για τη διατήρηση της εγγύησης των προϊόντων τους.

Εκπαίδευση 

Πάνω από 2500 τεχνικοί έχουν ενημερωθεί για την επεξεργασία νερού των εγκαταστάσεων και ήδη πάρα πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν τα προϊόντα.

Η MTG εκτός των τεχνικών σεμιναρίων για συσκευές αερίου, διοργανώνει και κύκλους εκπαίδευσης αποκλειστικά για τα προϊόντα της Fernox.

Στα σεμινάρια αυτά γίνεται ειδική ανάλυση για τις ιδιότητες του νερού στα κλειστά κυκλώματα με σκοπό την κατανόηση της προέλευσης των προβλημάτων και την επεξήγηση για τις μεθόδους και τα προϊόντα προστασίας/καθαρισμού που χρησιμοποιούνται.

Η πιστοποίηση της παρακολούθησης των σεμιναρίων και οι συνεχείς υπηρεσίες υποστήριξης από την MTG, προσφέρουν τα κατάλληλα εφόδια στον επαγγελματία που θέλει να ασχοληθεί με τον τομέα της  διαχείρισης του νερού της θέρμανσης, καθιστώντας τον πιο ανταγωνιστικό στον κλάδο.

H Fernox με αριθμούς στην Ελλάδα

greece-fernox-map-copy

Εγκαταστάσεις που διαχειριστήκαν με προϊόντα καθαρισμού F3, F5: 5.200

Εγκαταστάσεις με προϊόντα προστασίας F1 : 3.600

Εγκαταστάσεις με προστασία φίλτρου TF1 : 2.000

Eπίσης έχουν καθαριστεί μεγάλες εγκαταστάσεις όπως ξενοδοχεία με ψυκτικά κυκλώματα, συγκροτήματα κατοικιών και βιομηχανικά δίκτυα με συνολικό όγκο νερού 120.000 λίτρων.

Ενδεικτικά είναι το κτίριο του Ερυθρού Σταυρού και το χωριό του Χαμόγελου του Παιδιού.

formulasTotal Filter TF1

Η  ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.